ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ιούλιος 2024

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Όροι Αγοράς Εισιτηρίων

Το Website έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί από την εταιρεία S.S.A. SOLD OUT LTD η οποία λειτουργεί με την ονομασία SoldOut Tickets, με σκοπό την παροχή προς τους χρήστες του website τη δυνατότητα να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με διάφορες εκδηλώσεις, πολιτιστικά γεγονότα, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές διοργανώσεις, κλπ, να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων και να προβούν σε αγορά αυτών.

Το Website ενεργεί αποκλειστικά ως διαμεσολαβητής πώλησης των εισιτηρίων των διαφόρων εκδηλώσεων κλπ που παρέχονται από τρίτους παρόχους και σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της SoldOut Tickets και των τρίτων παρόχων όπως αυτοί διαμορφώνονται και γνωστοποιούνται προς τους χρήστες.

Οι παρακάτω όροι σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων από την “soldoutticketbox.com” τις υποχρεώσεις σας αλλά και τα δικαιώματά σας έναντι της S.S.A. SOLD OUT LTD.

1. Η αγορά εισιτηρίων από την SoldOut Tickets γίνεται είτε online είτε σε συνεργαζόμενα φυσικά σημεία πώλησης με τη χρήση των πιστωτικών καρτών VISA & MASTERCARD μέσω του ασφαλούς συστήματος της JCC ή άλλου gateway συστήματος είτε με μετρητά (ανάλογα με το σημείο πώλησης) και στην αξία εισιτηρίου προστίθεται Service Fee και Transaction Fee (έξοδα επεξεργασίας) ανά εισιτήριο. Το Service Fee και το Transaction Fee (έξοδα επεξεργασίας) αναγράφονται καθαρά πριν τη ολοκλήρωση της κάθε συναλλαγής και σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφονται στον αγοραστή του εισιτηρίου.

2. Ο έλεγχος για την ορθότητα των στοιχείων που αναγράφονται στο εισιτήριο είναι ευθύνη του αγοραστή που οφείλει να ενημερώσει την Soldout Tickets έγκαιρα πριν από την εκδήλωση για ότιδηποτε δεν εμφανίζεται ορθά. 

3. Το κάθε εισιτήριο φέρει μοναδικό barcode. Άν όχι είναι ευθύνη του αγοραστή η επικοινωνία με την Soldout Tickets για αντικατάστασή του. Εισιτήρια χωρίς Barcode δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο χώρο του θεάματος.

4. Το κάθε εισιτήριο θα πρέπει να παρουσιστεί στην είσοδο του χώρου, κατά την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία αγοράστηκε.

5. Η αγορά εισιτηρίου, σας παρέχει το δικαίωμα να παρακολουθήσετε την εκδήλωση/παράσταση μόνο με την προϋπόθεση αποδοχής και τήρησης των όρων λειτουργίας της SoldOut Tickets,του θεάτρου ή του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης και του διοργανωτή.

6. Ο κάτοχος εισιτηρίου έχει το δικαίωμα μόνο για την είσοδο ή τη θέση της αξίας που αντιστοιχεί σε αυτήν που αναγράφεται στην αγορά του εισιτηρίου.

7. Τα φοιτητικά, τα μειωμένα ή άλλα ειδικά εισιτήρια ισχύουν μόνο με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών. 

8. Δικαιούχοι μειωμένων εισιτηρίων είναι, όπως καθορίζει κάθε φορά ο διοργανωτής/παραγωγός.

9. Το εισιτήριο δεν επιστρέφεται και δεν ανταλλάσεται και εκδίδεται με την επιφύλαξη των όρων της SoldOut Tickets των κανονισμών του χώρου και του διοργανωτή της εκδήλωσης. 

10. Μετά την έναρξη των παραστάσεων/εκδηλώσεων η αρίθμηση των θέσεων δεν ισχύει και ο
παραγωγός διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο στον οποιονδήποτε. 

11. Ο Παραγωγός/Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στην ημερομηνία, την ώρα ή τον χώρο της εκδήλωσης, καθώς και στη διαθεσιμότητα των θέσεων και μπορεί να αλλάξει τις τιμές των εισιτηρίων κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε περιόδου πώλησης εισιτηρίων. Τα εισιτήρια παραμένουν έγκυρα για την εκδήλωση και δεν εκδίδονται επιστροφές χρημάτων εκτός εάν ο Διοργανωτής εξουσιοδοτήσει τέτοιες επιστροφές.

12. Ο Παραγωγός / Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε από τις πωληθείσες θέσεις μη διαθέσιμες για οποιονδήποτε λόγο και να ενημερώσει τους πελάτες για αυτή την αλλαγή, προσφέροντας θέσεις της ίδιας αξίας ή την επιλογή επιστροφής χρημάτων.

13. Εάν η παράσταση/εκδήλωση αναβληθεί λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή ανωτέρας βίας ή οποιουδήποτε άλλου λόγου που υπεκφεύγει του ελέγχου του Παραγωγού/Διοργανωτή συμπεριλαμβανομένων περιορισμών και απαγορεύσεων που επιβάλλονται από την Κυβέρνηση για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Παραγωγό/Διοργανωτή για επαναπρογραμματισμό της παράστασης/εκδήλωσης στον ίδιο χώρο ή σε διαφορετικό χώρο διεξαγωγής σε νέα ημερομηνία και όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν θα ισχύουν για τη νέα ημερομηνία. Οι κάτοχοι εισιτηρίων εκτός εάν δοθεί κατ' εξαίρεση άδεια από τον Παραγωγό/Διοργανωτή, δεν έχουν δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Σε περίπτωση που ο Παραγωγός/Διοργανωτής χορηγήσει άδεια για τέτοιες επιστροφές χρημάτων (διαφορετικά δεν επιτρέπονται επιστροφές), τότε επιστρέφεται μόνο η καθαρή αξία κάθε εισιτηρίου στον κάτοχο του εισιτηρίου και όχι τα τα Service Fees και Transaction Fees  τα οποία πληρώθηκαν κατά την αγορά του εισιτηρίου και αντιπροσωπεύουν την υπηρεσία πώλησης του εισιτηρίου που ολοκληρώνεται και παρέχεται από την εταιρεία έκδοσης εισιτηρίων SoldOut Tickets κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.  Σε καμία περίπτωση δε φέρει ευθύνη η  SoldOut Tickets για την αλλαγή διεξαγωγής της παράστασης/εκδήλωσης και ενεργεί αποκλειστικά ακολουθώντας τις οδηγίες του εκάστοτε Παραγωγού/Διοργανωτή. 

14. Εάν η παράσταση/εκδήλωση ακυρωθεί oριστικά, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή ανωτέρας βίας ή οποιουδήποτε άλλου λόγου που είτε υπόκειται στον Παραγωγό/Διοργανωτή, είτε λόγου που υπεκφεύγει του ελέγχου του Παραγωγού/Διοργανωτή, συμπεριλαμβανομένων περιορισμών και απαγορεύσεων που επιβάλλονται από την Κυβέρνηση για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, η SoldOut Tickets ενεργεί ανάλογα μετά από οδηγίες του εκάστοτε Παραγωγού/Διοργανωτή και ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων επεξηγώντας τους, τις επιλογές τους. Ανάλογα με τις οδηγίες του εκάστοτε Παραγωγού/Διοργανωτή η SoldOut Tickets (α) είτε προχωρά σε επιστροφή της καθαρής αξίας των εισιτηρίων στην πιστωτική κάρτα του αγοραστή εντός περιόδου που θα ανακοινωθεί, (β) είτε παραπέμπει μέσω ανακοίνωσης τους κατόχους εισιτηρίων για παραλαβή των χρημάτων τους από τον ίδιο τον Παραγωγό/Διοργανωτή, (γ) είτε ανακοινώνει άλλο εναλλακτικό τρόπο αποζημίωσης με βάση τις οδηγίες του Παραγωγού/Διοργανωτή.  Την τελική ευθύνη επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης της παράστασης/εκδήλωσης φέρει ο Παραγωγός/Διοργανωτής και ο τρόπος επιστροφής εξαρτάται από τη χρονική στιγμή της ακύρωσης και τα οικονομικά δεδομένα της συνεργασίας της SoldOut Tickets με τον εκάστοτε Παραγωγό/Διοργανωτή. Σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφονται τα Service Fees και Transaction Fees (επιπλέον credit card χρεώσεις μπορεί να αποκοπούν)  τα οποία πληρώθηκαν κατά την αγορά του εισιτηρίου και αντιπροσωπεύουν την υπηρεσία πώλησης του εισιτηρίου που ολοκληρώνεται και παρέχεται από την εταιρεία έκδοσης εισιτηρίων SoldOut Tickets κατά την ολοκλήρωση της κάθε συναλλαγής.  Η SoldOut Tickets αποτελεί μεσάζοντα μεταξύ του Παραγωγού/Διοργανωτή και του αγοραστή εισιτηρίων και σε καμία περίπτωση δε φέρει ευθύνη για επιστροφές χρημάτων που θα έπρεπε με βάση τα εκάστοτε δεδομένα ( να επιστραφούν στους κατόχους εισιτηρίων από τον Παραγωγό/Διοργανωτή ο οποίος είχε και την αποκλειστική ευθύνη προς τον καταναλωτή της απόδοσης του τελικού προϊόντος (παράσταση/εκδήλωση) που ακυρώθηκε. 
Νοείται ότι η SoldOut Tickets ενεργεί με καλή πίστη και έχοντας ως γνώμονα την εξυπηρέτηση τόσο των Παραγωγών/Διοργανωτών όσο και των αγοραστών/κατόχων εισιτηρίων

15. Απαγορεύεται ρητά η χρήση του εισιτηρίου για διαφημιστικούς ή εμπορικούς σκοπούς εκτός από τις περιπτώσεις σύναψης συμφωνίας με τον παραγωγο.

16. Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης/παράστασης ατόμων υπό την επίδραση αλκόολ ή άλλων ουσιών.

17. Απαγορεύεται ρητά η μεταφορά και κατοχή γυάλινων φιαλών, μεταλλικών κουτιών αναψυκτικών, όπλων, ευφλέκτων υλικών, καθώς και άλλων αιχμηρών και επικίνδυνων αντικειμένων. Σε συναυλίες απαγορεύεται η μεταφορά σακιδίων πλάτης.

18. Απαγορεύεται ρητά η μαγνητοσκόπηση, φωτογράφιση και ηχογράφιση μέρους ή του συνόλου της παράστασης/εκδήλωσης δια οποιουδήποτε μέσου (όπως δια κινητού τηλεφώνου, φωτογραφικής μηχανής, βιντεοκάμερες κ.λπ.) και για οποιονδήποτε σκοπό. 

19. Οι ταξιθέτες και το προσωπικό ασφαλείας βρίσκονται στον χώρο του θεάτρου/εκδήλωσης με σκοπό την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, καθώς και την ομαλή διεξαγωγή της παράστασης/εκδήλωσης. Το κοινό ωφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις των ταξιθετών και του προσωπικού ασφαλείας. 

20. Με την αγορά αυτού του εισιτηρίου, ο κάτοχός του συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα την πιθανότητα εμφάνισης του επί τυχόν μαγνητοσκοπήσεως ή βιντεοσκοπήσεως μέρους ή του συνόλου της παράστασης/εκδήλωσης από πλευράς του παραγωγού. 

21. Ο κάτοχος του εισιτηρίου δηλώνει ρητά ότι η τυχόν εμφάνισή του επί της μαγνητοσκόπισης ή βιντεοσκόπισης της παράστασης/εκδήλωσης εκ μέρους του παραγωγού δεν προσβάλει την προσωπικότητά του ή οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα του και ως εκ τούτου ουδεμία απαίτηση έχει έναντι του παραγωγού ή της διοργανώτριας εταιρείας. 

22. Οι ταξιθέτες και το προσωπικό ασφαλείας έχουν το δικαίωμα να απομακρύνουν από το χώρο της παράστασης θεατή ή θεατές που παρακωλύουν με τη συμεπριφορά τους την ομαλή εξέλιξη του θέαματος ή/και το δικαίωμα των υπολοίπων θεατών να παρακολουθήσουν την παράσταση/εκδήλωση.

23. Όλες οι αξιώσεις είναι αποκλειστική ευθύνη του διοργανωτή και στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

24. Σε περίπτωση οποιωνδήποτε θεμάτων ή διαφωνιών που πτοκύπτουν κατά την διαδικασία αγοράς εισιτηρίων,  είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να βρούμε μια λύση προς όφελος των πελατών μας. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο [email protected] ή να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει επίσης μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών (ODR) η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

25. Η S.S.A Soldout Ltd είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων. Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για γεγονότα που αφορούν τις εκδηλώσεων για τις οποίες πωλούνται ή αγοράζονται εισιτήρια και διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των πιο πάνω όρων.  

26. Με την αγορά του εισιτηρίου ο αγοραστής αποδέχεται όλους τους πιο πάνω όρους. 

Για οποιεσδήποτε απορίες, επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail στο customerservice@soldoutticketbox.com 


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε cookies για σωστή πλοήγηση και λειτουργία ιστότοπου και για στατιστικούς και αναλυτικούς σκοπούς. Μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες cookie που θέλετε να διαχειριστείτε μέσω των Ρυθμίσεων Cookies ανά πάσα στιγμή. Διαμορφώστε τις Ρυθμίσεις Cookies πριν συνεχίσετε. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την Πολιτική Cookies της ιστοσελίδας μας